Rólunk

Tevékenységünk és főbb termékeink

Cégünk fő profilja ipari szerelvények forgalmazása

Gömbcsapok

ISG gömbcsapok, EFAR gömbcsapok (WKC1), más szénacél és saválló gömbcsapok – vízre, gázra, és más közegekre széles választékban!

Karimák

Hegtoldatos karimák, laposkarimák, vakkarimák, lazakarimák széles választékát tartjuk készleten!

További termékeink:

– ISG pillangószelepek
– Gumis- és fém tolózárak
– Visszacsapó szelepek
– LINK-FLEX gumikompenzátorok
– AYVAZ fémkompenzátorok
– AYVAZ visszacsapók
– AYVAZ kondenzvíz leválasztók
– Szennyszűrők
– Biztonsági szelepek
– Különféle idomok

Szerelvényeink hazánkban nem csak ismertek, de keresettek is. Széles körű ügyfél hálózatunk az ország teljes területére lefedettséget biztosít. Termékeinket a belföldi piac mellett külföldön is értékesítjük, elsősorban Romániába, Szlovákiába és Horvátországba. Főbb felhasználási területek: ipari technológia, energetika, épületgépészet, tűzivízhálózatok, öntözés és közműszolgáltatás.
Tevékenységünk célja: rugalmas üzletpolitikánkkal igyekszünk a legjobban alkalmazkodni vevőink igényeihez, legyenek azok akár viszonteladói, akár felhasználói igények. Az ügyfél igények maradéktalan kielégítésén túl célunk bizalmuk elnyerése, valamint a hosszú távú együttműködés megteremtése. Termékkínálatunk folyamatos fejlesztésére és bővítésére irányuló törekvésünk is ezt a célt szolgálja.

Az ipari szerelvények mellet cégünk a meglévő, de kihasználatlan raktárkapacitásának bérbeadásával is foglalkozik. Raktáraink Maglódon és Gyömrőn találhatók.

Kizárólagosan forgalmazott márkáink

TLV

A TLV szerelvények legfontosabb jellemzője a magas minőség, hosszú élettartam, gyors szállítási határidő.

A legfontosabb termékek: kondenzvíz leválasztók, gőznyomás szabályozók, gőzszárítók, elzárók, szűrők, visszacsapó szelepek, golyóscsapok és a gömbgrafitos, acélöntésű, valamint korrózióálló anyagokból készült szerelvények teljes listája. Ezen túl, mérnöki tevékenység a megrendelői igények alapján készített komplett szerelvény egységek, nyomásszabályozó állomások, injektoros hőhasznosítók szállítása.

Bővebb információ:
http://tlv.hu/
https://www.tlv.com/global/TI/

EFAR / EFAWA

Minőségi gömbcsapok lengyel gyártója.

AYVAZ

Az egyik legnagyobb török szerelvénygyár.

LINK-FLEX

Magas minőségű gumikompenzátorok gyártója.

GTM Process Valves

Ipari szerelvények lengyel gyártója.

További forgalmazott márkáink

SAPAG

Sapag Valves termékek 2018-től szintén cégünk kizárólagos forgalmazásában kaphatók Magyarországon!

SAPAG pillangó és visszacsapó szelepek, gömbcsapok, valamint a GACHOT gömbcsapok és tolózárak francia gyártója.

LDM

Energetikai szerelvények cseh gyártója.

ARMATURY GROUP

Energetikai szerelvények, elsősorban tolózárak, cseh gyártója.

SFERACO

Francia szerelvény nagykereskedő.

CMO

Késtolózárak spanyol gyártója.

ZETKAMA

Öntöttvas szerelvények lengyel gyártója.

ARMAK

Lengyel biztonsági szelepeket gyártó cég. A Zetkama csoport tagja.

JAFAR

Viziközmű szerelvények lengyel gyártója.

ARCO

Épületgépészeti szerelvények spanyol gyártója.

MOFÉM

Épületgépészeti szerelvények magyar gyártója.

INTERAPP

Prémium szerelvények Svájcból. Az Interapp pillangószelepek magyarországi raktárkészlete cégünknél található.

AFA

Jó minőségű pillangó és visszacsapó szelepek gyártója Szingapúrból.

POLIX

Gömbcsapok szlovén gyártója.

TECOFI

Késtolózárak és egyéb víz és szennyvíztechnológiai szerelvények gyártója.

AKO Armaturen

Kézi és pneumatikus tömlőszelepek (elcsípőszelepek) német gyártója.

TTV

Magas minőségű teflonozott ill. „High Performance” pillangószelepek spanyol gyártója.

Cégtörténet

Cégünket 1991-ben Vaskó József alapította négy fővel az akkori Ipari Szerelvény és Gépgyár maglódi telephelyén, Maglódi Vasipari Vállalat (MVV) Kft. néven. Eleinte kizárólag kereskedelmi tevékenységet folytattunk, míg 1994-ben újraindítottuk a gyártást.

1997-ben MSZ EN ISO 9002:1996-os minőségbiztosítási rendszert vezettünk be. 1999-ben két új fejlesztésünkkel jelentünk meg a piacon. Megkezdtük gumizárású pillangószelepünk és tolózárunk gyártását. A tolózár újszerűségét a Nürnbergi és a Brüsszeli feltalálói kiállításon arany-, illetve ezüstéremmel jutalmazták.

Szintén 1999-ben indult el cégünknél a kővágógépek gyártása németországi megrendelők részére. A Maglódon gyártott gépek így Európa számos országába eljutottak.

A cég történetének jelentős változását 2005-ben az ISG Kft. gyártási programjának teljes körű megvásárlása jelentette. Az így kibővülő termékkínálat jelentősen erősítette cégünk piaci helyzetét. Az üzlet jelentőségét mutatja, hogy cégünk a nevét MVV-ISG Ipari Szerelvény és Gépgyártó Kft-re változtatta.

2012. január 1-jétől a kereskedelmi és gyártási tevékenység ismét kettévált, az értékesítési munkát a Vaskó család MVV-ISG Ipari Szerelvényforgalmazó Kft. néven folytatja tovább.

2012. október 1-jétől cégünk ISO 9001:2008 szerinti tanúsított vállalat, 2017 óta pedig a megújított MSZ EN 9001:2015 szabvány szerinti rendszerrel működünk.

2020. április 30.-án cégünk újabb jelentős lépést tett: új modern raktárépületet épített a város szélén, a 31-es út mellett. Így a vevők számára jobban  megközelíthető,  az áruátvétel könnyebb és gyorsabb.

Ügyvezető: Vaskó Csaba

Minőségpolitikánk

Tevékenységünket a vevők igényeihez alakítjuk. Szervezetünkben leképezzük a vevők részére nyújtandó szolgáltatás minden fázisát. Különös hangsúlyt fektetünk az egyes folyamatok szabályozottságára. Az igények meghatározásától a beszerzésen, a raktározáson át az áru kiszállításáig.

Minden munkatársunk természetes feladatának tekinti a határidőre szállított és az igényelt minőségi szintnek megfelelő termék szállítását.

A vevői megelégedettséget a megrendeléskor meghatározott igények folyamatos elérésével és jól szervezett, hibamentes munkával biztosítjuk. Szakmai tapasztalatunk, illetve igény szerinti folyamatos képzéssel megcélozzuk, hogy minél nagyobb tapasztalattal rendelkezzünk a feladatok megoldásában. A feladatokat a munkájukhoz értő, a gyors változásokkal lépést tartó, etikus munkatársak közreműködésével, megfelelő munkaeszközökkel, adott munkakörnyezetben valósítjuk meg.

A minőségi követelményeknek való folyamatos megfelelést kiemelkedően fontosnak tartjuk, mert:

– hosszútávon biztosítja a cég eredményes működését
– lehetővé teszi az alap profil fenntartását, bővítését,
– öregbíti a cég megítélését,
– versenyképességének megtartását,
– növeli a hatékonyságot, mellyel költségek takaríthatók meg,
– biztos vásárlói kört hoz létre.

Az ügyvezető minden szükséges intézkedést megtesz a minőségi szemlélet kialakítására, bevezetésére, fenntartására és fejlesztésére a szervezet minden szintjén. Az ügyvezető elvárása az alkalmazottakkal szemben a célokkal történő teljes azonosulás, hogy a követelményeket megértsék, elfogadják, és munkájuk során folyamatosan érvényesítsék.