Cégünk fő profilja ipari szerelvények forgalmazása.

Főbb termékeink:

Gömbcsapok: ISG gömbcsapok, EFAR gömbcsapok (WKC1), más szénacél és saválló gömbcsapok – vízre, gázra, és más közegekre széles választékban!

 WKC1 Karimás gömbcsap - MVV-ISG Ipari Szerelvényforgalmazó Kft.

 


 

 

Karimák: hegtoldatos karimák, laposkarimák, vakkarimák, lazakarimák széles választékát tartjuk készleten!

 

Hegtoldatos karimák - MVV-ISG Ipari Szerelvényforgalmazó Kft.

 

ezen kívül ISG pillangószelepek, gumis- és fém tolózárak, visszacsapó szelepek, LINK-FLEX gumikompenzátorok, AYVAZ fémkompenzátorok, AYVAZ visszacsapók és AYVAZ kondenzvíz leválasztók, szennyszűrők, biztonsági szelepek, különféle idomok,  stb.

 

Az ipari szerelvények mellet cégünk a meglévő, de kihasználatlan raktárkapacitásának bérbeadásával is foglalkozik. Raktáraink Maglódon és Gyömrőn találhatók.

Szerelvényeink hazánkban nem csak ismertek, de keresettek is.  Széles körű ügyfél hálózatunk az ország teljes területére lefedettséget biztosít.  Termékeinket a belföldi piac mellett külföldön is értékesítjük, elsősorban Romániába, Szlovákiába és Horvátországba.

Tevékenységünk célja:  rugalmas üzletpolitikánkkal igyekszünk a legjobban alkalmazkodni vevőink igényeihez, legyenek azok akár viszonteladói, akár felhasználói igények. Az ügyfél igények maradéktalan kielégítésén túl célunk bizalmuk elnyerése, valamint a hosszú távú együttműködés megteremtése. 

Termékkínálatunk folyamatos fejlesztésére és bővítésére irányuló törekvésünk is  ezt a célt szolgálja.