Cégünk fő profilja ipari szerelvények forgalmazása.

Főbb termékeink:

Gömbcsapok: ISG gömbcsapok, EFAR gömbcsapok (WKC1), más szénacél és saválló gömbcsapok – vízre, gázra, és más közegekre széles választékban!

 WKC1 Karimás gömbcsap - MVV-ISG Ipari Szerelvényforgalmazó Kft.

 


 

 

Karimák: hegtoldatos karimák, laposkarimák, vakkarimák, lazakarimák széles választékát tartjuk készleten!

 

Hegtoldatos karimák - MVV-ISG Ipari Szerelvényforgalmazó Kft.

 

ezen kívül ISG pillangószelepek, gumis- és fém tolózárak, visszacsapó szelepek, LINK-FLEX gumikompenzátorok, AYVAZ fémkompenzátorok, AYVAZ visszacsapók és AYVAZ kondenzvíz leválasztók, szennyszűrők, biztonsági szelepek, különféle idomok,  stb.

 

Az ipari szerelvények mellet cégünk a meglévő, de kihasználatlan raktárkapacitásának bérbeadásával is foglalkozik. Raktáraink Maglódon és Gyömrőn találhatók.

Szerelvényeink hazánkban nem csak ismertek, de keresettek is.  Széles körű ügyfél hálózatunk az ország teljes területére lefedettséget biztosít.  Termékeinket a belföldi piac mellett külföldön is értékesítjük, elsősorban Romániába, Szlovákiába és Horvátországba.

Tevékenységünk célja:  rugalmas üzletpolitikánkkal igyekszünk a legjobban alkalmazkodni vevőink igényeihez, legyenek azok akár viszonteladói, akár felhasználói igények. Az ügyfél igények maradéktalan kielégítésén túl célunk bizalmuk elnyerése, valamint a hosszú távú együttműködés megteremtése. 

Termékkínálatunk folyamatos fejlesztésére és bővítésére irányuló törekvésünk is  ezt a célt szolgálja.

Minőségpolitikánk:

Tevékenységünket a vevők igényeihez alakítjuk. Szervezetünkben leképezzük a vevők részére nyújtandó szolgáltatás minden fázisát. Különös hangsúlyt fektetünk az egyes folyamatok szabályozottságára. Az igények meghatározásától a beszerzésen, a raktározáson át az áru kiszállításáig.

Minden munkatársunk természetes feladatának tekinti a határidőre szállított és az igényelt minőségi szintnek megfelelő termék szállítását.

A vevői megelégedettséget a megrendeléskor meghatározott igények folyamatos elérésével és jól szervezett, hibamentes munkával biztosítjuk. Szakmai tapasztalatunk, illetve igény szerinti folyamatos képzéssel megcélozzuk, hogy minél nagyobb tapasztalattal rendelkezzünk a feladatok megoldásában. A feladatokat a munkájukhoz értő, a gyors változásokkal lépést tartó, etikus munkatársak közreműködésével, megfelelő munkaeszközökkel, adott munkakörnyezetben valósítjuk meg.

A minőségi követelményeknek való folyamatos megfelelést kiemelkedően fontosnak tartjuk, mert:

  • hosszútávon biztosítja a cég eredményes működését,
  • lehetővé teszi az alap profil fenntartását, bővítését,
  • öregbíti a cég megítélését, versenyképességének megtartását,
  • növeli a hatékonyságot, mellyel költségek takaríthatók meg,
  • biztos vásárlói kört hoz létre.

Az ügyvezető minden szükséges intézkedést megtesz a minőségi szemlélet kialakítására, bevezetésére, fenntartására és fejlesztésére a szervezet minden szintjén. Az ügyvezető elvárása az alkalmazottakkal szemben a célokkal történő teljes azonosulás, hogy a követelményeket megértsék, elfogadják, és munkájuk során folyamatosan érvényesítsék.